Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, koliko krat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Če pa nam te podatke posredujete sami, denimo z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.
Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Vedno imate možnost da spremenite nastavitve, katere piškotke sprejmete ali zavrnete.
V kolikor želite spremeniti nastavitve piškotkov lahko to kadarkoli storite s klikom na gumb "Spremeni nastavitve" ali na sledeči povezavi.  
    

Elektronska laboratorijska tehtnica, 30 kg AKCIJA

Elektronska laboratorijska tehtnica, 30 kg AKCIJA
SKU BLE30 KAR03PID-z
Teža 3,50 kg
Cena: 76,77
Vključen DDV 22 % ( 13,84 )
Količina
Elektronska digitalna prenosna tehtnica za v kuhinjo do teže 30 kg. Odlagalna ploskev na tehtnici je iz nerjavečega jekla. Tehtnica ima velik digitalen osvetljen zaslon, napajalec za polnjenje baterije ter možnost štetja kosov. Pretvornik za polnilec je vključen.
Dimenzije: 255x300xh110 mm
Dimenzije površine za vaganje: 255x185 mm
Kapaciteta: 30 kg
Skala: 1g

: *
: *
: *
Zagotavljanje vaše varnosti - vpišite prikazano številčno varnostno kodo:


*
Srce 20-C016
€ 21,41
Airbrush DECOAIR3
€ 146,74
Darilni boni