Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, koliko krat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Če pa nam te podatke posredujete sami, denimo z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.
Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Vedno imate možnost da spremenite nastavitve, katere piškotke sprejmete ali zavrnete.
V kolikor želite spremeniti nastavitve piškotkov lahko to kadarkoli storite s klikom na gumb "Spremeni nastavitve" ali na sledeči povezavi.  
    
Začetna stran - Pekači in modeli za peko

Pekači in modeli za peko

Peka. Silikonski modeli, pekači in oprema za slaščičarstvo. Pripomočki za peko tort, pripomočki za peko. koviski in pekači ter silikonski modeli za peko. Dekorativne podlage za peko, modeli za strjenke in ledenke-semifreddo, Modeli za porcijski semifeddo in mignone, modeli za semifreddo in strjenke, Rezanje in izvlek slaščic, Modeli za torte in pekači, Obroči za torte in slaščice,
Peka in Dom - Vse za peko, pripomočki za peko in slaščičarstvo, skratka vse kar potrebujete za peko:
Dekorativne podlage za peko
Dekorativne podlage za peko
12 izdelkov
Modeli za strjenke in ledenke-semifreddo
Modeli za strjenke in ledenke-semifreddo
230 izdelkov
Modeli za torte in pekači
Modeli za torte in pekači
39 izdelkov
Obroči za torte in slaščice
Obroči za torte in slaščice
184 izdelkov
Silikonske podlage
Silikonske podlage
10 izdelkov
Silikonski modeli in pekači
Silikonski modeli in pekači
161 izdelkov

Izdelki

Model za hitro izdelavo piškotov CIOK1
SKU: CIOK1 MAR01PID
€ 224,35
prihrani 7%
Vključen DDV 22,000 % ( € 40,46 )
Količina
Darilni boni