Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, koliko krat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Če pa nam te podatke posredujete sami, denimo z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.
Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Vedno imate možnost da spremenite nastavitve, katere piškotke sprejmete ali zavrnete.
V kolikor želite spremeniti nastavitve piškotkov lahko to kadarkoli storite s klikom na gumb "Spremeni nastavitve" ali na sledeči povezavi.  
    
Začetna stran - Gastronorm, Catering - Gastronorm GN 1/1: 530x325 mm - Posoda GASTRONORM iz polikarbonata, 65mm, 1/1

Posoda GASTRONORM iz polikarbonata, 65mm, 1/1

Posoda GASTRONORM iz polikarbonata, 65mm, 1/1
SKU GP11065 KAR03PID
Teža 0,90 kg
Redna cena: € 13,05
prihrani 10%
Cena: 11,71
Vključen DDV 22,000 % ( 2,11 )
Količina
Te posode so zelo primerne za spravilo živil, še zlasti ko potrebujemo vizualni pregled nad vsebino posode, katerega omogočja reliefni stopničasti vzorec in tako omogoča enostaven nadzor zalog. Notranja površina je gladka, tako omogoča optimalno razporejenost proizvoda in enostavno čiščenje. Uporabljen material prenaša spremembe v temperaturi od -40°C do +99°C. Posoda ne spreminja oblike in je zelo trdna. Posoda je povsem primerna, kot zamenjava za inox posode.
Dolžina: 530 mm
Šitina: 325 mm
Višina: 65 mm
Kapaciteta: 9,2 lt

: *
: *
: *
Zagotavljanje vaše varnosti - vpišite prikazano številčno varnostno kodo:


*
Model vrtnici
€ 20,74
Darilni boni