Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, koliko krat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Če pa nam te podatke posredujete sami, denimo z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.
Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Vedno imate možnost da spremenite nastavitve, katere piškotke sprejmete ali zavrnete.
V kolikor želite spremeniti nastavitve piškotkov lahko to kadarkoli storite s klikom na gumb "Spremeni nastavitve" ali na sledeči povezavi.  
    

Push-Up potisni modeli

Prozorni potisni modeli za sladoled, sorbet, strjenke in druge kreacije, ki jih lahko dodatno obogatite z dekoracijami. Skrivnost uspeha linije PUSH UP POPS je, tako v Italiji kot v tujini, zlasti ZDA, pravo razmerje dobrih lastnosti, zaradi katerih je izdelek edinstven: funkcionalen, prakticen in hitrost uporabe, eleganca ter vsestranskost. Isti model je s svojo eleganco primeren tudi za postavitev v sladoledno vitrino. Zaradi prozornosti modela je vidljivost dekoracije bolj izrazita, kar je lahko tudi stimulacija dekoraterju sladoleda, da ustvari bolj prefinjene in izpopolnjene dekoracije. Model PUSH UP POPS je primeren tudi za zimsko sezono - za strjenke in sorbete, dekorirane z dekoracijo iz marcipana in kakava, ki pritegne poglede.

Izdelki

Model za sladoled PUSH UP POPS GST02 v obliki srca
SKU: GST02 MAR01PID
€ 25,62
prihrani 12%
Vključen DDV 22 % ( € 4,62 )
Količina
Model za sladoled Split And Go GST01
SKU: GST01 MAR01PID
€ 32,60
prihrani 17%
Vključen DDV 22 % ( € 5,88 )
Količina
Darilni boni