Začetna stran - Stroški in čas dostave

Stroški in čas dostave

DOSTAVA
Dostava je mogoča le za zaključena naročila, torej potrjena in plačana. Običajen čas dostave znaša 4-14 dni.
Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije, GLS, ali Interevropo, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo brez predhodnega obvestila.
V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v navedenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.
V času praznikov, poletnih dopustov in med vikendi se lahko rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. najdaljši rok dostave znaša 29 dni, po tem roku lahko naročnik prekliče naročilo brez obveznosti.
V postopku izbora načina dostave, lahko določite, da pošiljko osebno prevzamete na sedežu podjetja Genlog d.o.o. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona. Po prejetju sporočila nam sporočite nameravani datum in uro prevzema. Nenajavljen prihod in prevzem ni možen. Blago mora biti vnaprej plačano (elektronske banke, s plačilno oziroma kreditno kartico ali s položnico). šteje se, da je blago plačano na dan prejema plačila na račun podjetja Genlog d.o.o., razen v primeru plačila s kartico.
Prevzem se izvede na osnovi identifikacijskega dokumenta in je mogoč izključno s strani tiste osebe, katere podatki (ime in priimek) so bili navedeni ob naročilu.

STROŠKI DOSTAVE
Stoški dostave obračunani v realnem času, so prikazani na vsakem naročilu oz. ponudbi ter so vključeni v končno vrednost. Dostava v tujino se zaračunava po veljavnem ceniku izbranega prevoznika.

Darilni boni