Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, koliko krat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Če pa nam te podatke posredujete sami, denimo z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.
Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Vedno imate možnost da spremenite nastavitve, katere piškotke sprejmete ali zavrnete.
V kolikor želite spremeniti nastavitve piškotkov lahko to kadarkoli storite s klikom na gumb "Spremeni nastavitve" ali na sledeči povezavi.  
    
Začetna stran - Arhiv novic

Novice

30.07.2018
Dobave v času poletnih dopustov
Zaradi poletnih dopustov bodo dobave za naročila izvedene med 31.7 in 30.8. izvedene po 31.8.2018
27.03.2018
Opremite vaš lokal

Gostinska oprema za prehrambene obrate


Opremljate, prenavljate vaš prehrambeni obrat ali zgolj razmišljate kako bi vaš gostinski lokal privabili več gostov. Kakovostna in profesionalna gostinska oprema nudi kakovostnejšo uporabniško izkušnjo kupcem vaših storitev, da se bodo z veseljem vračali nazaj. S pomočjo tisoče izdelkov v naši spletni trgovini si lahko pričnete ustvarjati nov, uspešen prodajni dan. Ne glede na to, ali ste hotel, restavracija ali manjši lokal, pomembni so vaši zadovoljni gostje!
Potrebujete opremo, ki jo drugje ne najdete? Pokličite nas, pomagali vam bomo.
18.09.2016
Ali ste pripravljeni na jesen

S pravo opremo se pripravite na jesen! Spletna trgovina PekainDom nudi več kot 5.000 izdelkov razdeljenih v 220 kategorij.

Ponudba za pravne osebe - gostinska in slaščičarska dejavnost. Pponudba obsega izdelke za slaščičarje, gostince, opremo za prehrambene obrate kot so restavracije, jedilnice in obrtno izdelavo slaščic. Izdelki za peko doma: pripomočki za peko, opremo za slaščičarstvo, dekoracije za torte in pecivo, oprema za slaščičarstvo. Vsi silikonski modeli trgovine Pekaindom.si so kakovostni in neoporečni ter evropske proizvodnje!

08.09.2015
Prenovljena spletna stran

Sedaj na voljo več kot 4500 izdelkov v 220 različnih kategorijah. Profesionalna oprema za slaščičarstvo, pripomočki za peko doma, stotine izdelkov za oblikovanje čokolade ter gostinska oprema.

Prenovljena spletna trgovina PekainDom je sedaj hitrejša in sodobnejša za večje zadovoljstvo uporabnikov.


Naročanje na novice:
S pritiskom na spodnji gumb "Naroči se na novice" se strinjate z določbami »Varstva osebnih podatkov« in potrjujete, da želite prejemati obvestila o novostih in izdelkih po promocijskih cenah na svoj e-naslov. Obvestila vam bomo pošiljali največ 3-krat mesečno.


Naroči se na novice

*
Zagotavljanje vaše varnosti - vpišite prikazano številčno varnostno kodo:


*
Darilni boni