Topilniki čokolade
Analogni in digitalni topilniki čokolade Meltinchoc različnih kapacitet.
-
Digitalni topilnik čokolade 3,6 lt
Martellato Meltinchoc Digitalni topilnik čokolade - čokolado stopi in jo ohranja na stabilni temperaturi.
Volumen: 3,6 litra
Zunanje dimenzije:24x40 h13,5 cm
Dimenzije notranje posode: 18x32,5 h10cm
Naprava za topljenje čokolade je izdelana iz toplotno odpornega plastičnega materiala, s semljivo posodo in pokrovom iz nerjavečega jekla. Vgrajena je termična sonda
za uravnavanje temperature čokolade. Elektronska upravljalna plošča notranji upor za optimizacijo in doseganje zahtevanega rezultata zunanja sonda zaznava temperaturo čokolade v topilni postodi. S tem je omogoča hitrejše taljenje in natančnejše ohranjanje nivoja temperature.
Nadzorna plošča razolaga z ročno nastavitvijo in tremi različnimi programi za topljenje in vzdrževanja temperature glede na tip čokolate: bela, mlečna, črna. Izdelano v Italiji.
Značilnosti:
- stalna in homogena temperatura
- odstranljia notranja posoda iz nerjavečega jekla
- termična sonda
- grafični prikaz
- prednastavljeni programi
- hitro topljenje
- zvočni opozorilni signali
Naprave ne vklapljajte brez kadi s čokolado. Za čiščenje izključite vtič in počakajte, da se naprava ohladi. Ko se ohladi, jekleni rezervoar operite s toplo vodo in detergentom za pomivanje posode. Za plastično podlago uporabite vlažno krpo. -
Digitalni topilnik čokolade 6 lt
Martellato Meltinchoc Digitalni topilnik čokolade - čokolado stopi in jo ohranja na stabilni temperaturi.
Volumen: 6 litrov
Zunanje dimenzije:33x40 h13,5 cm
Dimenzije notranje posode: 26,5x32 h10cm
Naprava za topljenje čokolade je izdelana iz toplotno odpornega plastičnega materiala, s semljivo posodo in pokrovom iz nerjavečega jekla. Vgrajena je termična sonda
za uravnavanje temperature čokolade. Elektronska upravljalna plošča notranji upor za optimizacijo in doseganje zahtevanega rezultata zunanja sonda zaznava temperaturo čokolade v topilni postodi. S tem je omogoča hitrejše taljenje in natančnejše ohranjanje nivoja temperature.
Nadzorna plošča razolaga z ročno nastavitvijo in tremi različnimi programi za topljenje in vzdrževanja temperature glede na tip čokolate: bela, mlečna, črna. Izdelano v Italiji.
Značilnosti:
- stalna in homogena temperatura
- odstranljia notranja posoda iz nerjavečega jekla
- termična sonda
- grafični prikaz
- prednastavljeni programi
- hitro topljenje
- zvočni opozorilni signali
Naprave ne vklapljajte brez kadi s čokolado. Za čiščenje izključite vtič in počakajte, da se naprava ohladi. Ko se ohladi, jekleni rezervoar operite s toplo vodo in detergentom za pomivanje posode. Za plastično podlago uporabite vlažno krpo. -
Digitalni topilnik čokolade 9 lt
Martellato Meltinchoc Digitalni topilnik čokolade - čokolado stopi in jo ohranja na stabilni temperaturi.
Volumen: 9 litrov
Zunanje dimenzije:39,5x45 h13,5cm
Dimenzije notranje posode: 32x35,3 h10cm
Naprava za topljenje čokolade je izdelana iz toplotno odpornega plastičnega materiala, s semljivo posodo in pokrovom iz nerjavečega jekla. Vgrajena je termična sonda
za uravnavanje temperature čokolade. Elektronska upravljalna plošča notranji upor za optimizacijo in doseganje zahtevanega rezultata zunanja sonda zaznava temperaturo čokolade v topilni postodi. S tem je omogoča hitrejše taljenje in natančnejše ohranjanje nivoja temperature.
Nadzorna plošča razolaga z ročno nastavitvijo in tremi različnimi programi za topljenje in vzdrževanja temperature glede na tip čokolate: bela, mlečna, črna. Izdelano v Italiji.
Značilnosti:
- stalna in homogena temperatura
- odstranljia notranja posoda iz nerjavečega jekla
- termična sonda
- grafični prikaz
- prednastavljeni programi
- hitro topljenje
- zvočni opozorilni signali
Naprave ne vklapljajte brez kadi s čokolado. Za čiščenje izključite vtič in počakajte, da se naprava ohladi. Ko se ohladi, jekleni rezervoar operite s toplo vodo in detergentom za pomivanje posode. Za plastično podlago uporabite vlažno krpo. -
Analogni topilnik čokolade 1,5 lt
Martellato Meltinchoc analogni topilnik čokolade - čokolado stopi in jo ohranja na stabilni temperaturi.
Volumen: 1,5 litrov
Zunanje dimenzije:24x26 h13,5cm
Dimenzije notranje posode: 14x15,5 h10cm
Sodi med osnovne naprave za topljenje čokolade. Glavne prednosti so natančnost termostata, dizajn, enostavnost uporabe in kompaktnost naprave, zasnovane tako, da izpolnjujejo zahteve celo
najzahtevnejših slaščičarjev. Analogna topilna naprava s suho toploto (brez vlage oz. tekočin) je opremljena s praktično in odstranljivo posodo iz nerjavečega jekla in plastičnim pokrovom ter plastičnim ohišjem.
Priročen, ročno nastavljiv termostat vam omogoča prilagajanje in vzdrževanje čokolade na želeni temperaturi. Izdelano iz toplotno odporne plastike. -
Analogni topilnik čokolade 3,6 lt
Martellato Meltinchoc analogni topilnik čokolade - čokolado stopi in jo ohranja na stabilni temperaturi.
Volumen: 3,6 litrov
Zunanje dimenzije:24x40 h13,5cm
Dimenzije notranje posode: 18x32,5 h10cm
Sodi med osnovne naprave za topljenje čokolade. Glavne prednosti so natančnost termostata, dizajn, enostavnost uporabe in kompaktnost naprave, zasnovane tako, da izpolnjujejo zahteve celo
najzahtevnejših slaščičarjev. Analogna topilna naprava s suho toploto (brez vlage oz. tekočin) je opremljena s praktično in odstranljivo posodo iz nerjavečega jekla in plastičnim pokrovom ter plastičnim ohišjem.
Priročen, ročno nastavljiv termostat vam omogoča prilagajanje in vzdrževanje čokolade na želeni temperaturi. Izdelano iz toplotno odporne plastike. -
Analogni topilnik čokolade 6 lt
Martellato Meltinchoc analogni topilnik čokolade - čokolado stopi in jo ohranja na stabilni temperaturi.
Volumen: 6 litrov
Zunanje dimenzije: 33x40 h13,5cm
Dimenzije notranje posode: 26,5x32 h10cm
Sodi med osnovne naprave za topljenje čokolade. Glavne prednosti so natančnost termostata, dizajn, enostavnost uporabe in kompaktnost naprave, zasnovane tako, da izpolnjujejo zahteve celo
najzahtevnejših slaščičarjev. Analogna topilna naprava s suho toploto (brez vlage oz. tekočin) je opremljena s praktično in odstranljivo posodo iz nerjavečega jekla in plastičnim pokrovom ter plastičnim ohišjem.
Priročen, ročno nastavljiv termostat vam omogoča prilagajanje in vzdrževanje čokolade na želeni temperaturi. Izdelano iz toplotno odporne plastike.