Modularni regali iz aluminija s polipropilenskimi policami

Modularni regali (nosilna struktura) so izdelani iz anodiziranega aluminija, police so iz polietilena. Regali so zaradi izboram materialov odporni na rjo in vlago ter primerni za stik z živili.

Police iz aluminijastega okvirja in polipropilenske odlagalne površine so zelo enostavne za čiščenje. Plošče so odstranljive iz kovinske konstrukcije in primerne za pranje v pomivalnem stroju. Sestavljanje traja cca. 10 minut brez potrebe po posebnih orodjih. Police so na voljo v petnajstih različnih dolžinah: od 60cm do 200 cm ter v dveh globinah,  40 in 50 cm. Nosilnost police je 150 kg. Te lahko preprosto premikate po višini, tudi ko je regal sestavljen.

Nosilci (noge) so izdelani v celoti iz anodiziranega aluminija, premera 3,5 cm, debeline 2 cm, prečniki so dimenzije 40,0x30,0x2,0 cm
aluminijaste prečke. Višina nosilcev je 160, 180 ali 200 cm na katere se namesti 3, 4 ali 5 polic. Lahko se namesti koleščka ali bazo z vijačno nastavitvijo višine.

Modularne elemente se lahko uredi v linijske - ravne sestave ali pod pravim kotom. Torej regal si sestavite v poljubni višini, širini in sestavu, ki ustreza vašim zahtevam glede na prostor, kjer se bo nahajal.

Montaža: plastične distančnike namestimo na nosilce (noge) fiksiramo okvir in vstavimo police. Regale združujemo z namenskimi kljukicami-zatiči. 

Kaj potrebujemo za naročilo-sestavo regala: Noilce(noge) in police želene dolžine (alu okvir s polipropilenskimi ploščami)


Izdelki: 112 od 36
Prikazov na stran: 12
Izdelki: 112 od 36
Prikazov na stran: 12

Prodajne uspešnice