Profesionalna mikrovalovna pečica 1/1

Profesionalna mikrovalovna pečica GN 1/1.Nova mikrovalovna pečica Gastronorm iz serije MSO Menumaster označuje velik nov mejnik v mikrovalovni tehnologiji za gostinstvo. Pečica je zelo zmogljiva in hitra zahvaljujoč dvojni polici GN 1/1 in visokim izkoristkom moči. Je sposobna zadovoljiti vse profesionalne potrebe po regeneraciji, kuhanju in odmrzovanju. Notranja in zunanja konstrukcija je iz nerjavečega jekla. Ima praktično ročico za odpiranje vrat. Ima steklokeramična kuhalno ploščo. V notranjosti je rotirajoča antena s 4 magnetronom. Možnost uravnavanja donosa na različen način med zgornjim in spodnjim magnetronom. LCD zaslon z osvetljenim ozadjem. Magnetni zračni filter, ki se lahko odstrani s sprednje strani. Nizka poraba LED notranje razsvetljave. 100 programov, ki jih lahko shrani uporabnik. 11 nastavljivih stopenj moči. 4 nastavljive ravni kuhanja. Gumb X2 za dvojne dele. Možnost zaklepanja ročnih ključev in izključne uporabe programov. Vrata USB za hitro upravljanje programa, ki jih lahko shranjuje praktična programska oprema.

Dimenzije:

širina 650 mm

globina 464 mm

višina 472 mm

teža 71 kg

notranje mere: 535x330x251 mm

kapaciteta 45 l

moč elektrike 2100 W

frekvenca 50 Hz

napetost 230 V

 • €9 027,62
 • ( vključno z DDV)
Kol:  
 • Dostava

  DOSTAVA 
  Dostava je možna le za plačana naročila, predviden rok dostave je 7-14 dni.
  Dostavo izvajamo v sodelovanju GLS, Pošto Slovenije  vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo brez predhodnega obvestila.
  V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v navedenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

  STROŠKI DOSTAVE 
  Stroški dostave, manipulativni stroški so potrošniku predstavljeni v postopku spletnega naročanja pred potrditvijo naročila in vključeni v končno vrednost. Računajo se v realnem času.

  VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK 
  V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail pekaindom@siol.net.

  Določila so v celoti objavljena v Splošnih pogojih

 • Načini plačila

  logoMC-Visa-banka.png

 • Vračila

  Vračilo v 14 dneh. Znižanje vrednosti zaradi uporabe in strošek vračila krije potrošnik.

Dimenzije:

širina 650 mm

globina 464 mm

višina 472 mm

teža 71 kg

notranje mere: 535x330x251 mm

kapaciteta 45 l

moč elektrike 2100 W

frekvenca 50 Hz

napetost 230 V

  • Teža
   71 kg
  • SKU
   MSO5211 KAR03PID

DOSTAVA 
Dostava je možna le za zaključena naročila, torej potrjena in plačana. Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku, ki znaša 3-10 dni.
Dostavo izvajamo v sodelovanju GLS, Pošto Slovenije vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo brez predhodnega obvestila.
V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v navedenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.
V času praznikov, dopustov in med vikendi se lahko rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.
V postopku izbora načina dostave, lahko določite, da pošiljko osebno prevzamete na sedežu podjetja. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona. Po prejetju sporočila nam sporočite nameravani datum in uro prevzema. Nenajavljen prihod in prevzem ni možen. Blago mora biti vnaprej plačano (elektronske banke, s plačilno oziroma kreditno kartico ali s položnico). šteje se, da je blago plačano na dan prejema plačila na račun podjetja Genlog d.o.o., razen v primeru plačila s kartico.
Prevzem se izvede na osnovi identifikacijskega dokumenta in je mogoč izključno s strani tiste osebe, katere podatki (ime in priimek) so bili navedeni ob naročilu.

STROŠKI DOSTAVE 
Stroški dostave, manipulativni stroški so potrošniku predstavljeni v postopku spletnega naročanja pred potrditvijo naročila in vključeni v končno vrednost. Dostava v tujino se zaračunava po veljavnem ceniku izbranega prevoznika po predhodni odpbritvi

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK 
V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail navtikaceneje@siol.net.
Pošiljko odnesite na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli, ne da bi karkoli odpirali, dodali ali odstranili vsebino ter tam izpolnite reklamacijski zapisnik za povračilo škode.  

Določila so v celoti objavljena v Splošnih pogojih

Plačilo ponudbe se lahko izvede preko vaše spletne banke ali z varnim on-line plačillom, predračun pa lahko plačate tudi na banki ali pošti s pomočjo UPN naloga oz. položnice.  

Plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami je varno izvedeno preko varnih plačilnih sistemov sistemov s 3Dsecure z avtentikacijskim SMS-jem s strani banke oz m-denarnico.

Pogoji in postopki plačila so del splošnih pogojev.

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK

V primeru, da je dostavna pošiljka fizično poškodovana, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi katera mu je izročila paket - GLS oz. Pošti Slovenije. Priporočamo, da nas o poškodovani pošiljki nemudoma obvestite po telefonu 05-3930208 oziroma na mail pekaindom@siol.net.

Pošiljko odnesite na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli, ne da bi karkoli odpirali, dodali ali odstranili vsebino ter tam izpolnite reklamacijski zapisnik za povračilo škode.

VRAČILO IZDELKA

Kupec lahko pri nakupu v spletni trgovini www.pekaindom.si v 14 dneh po prejemu izdelka od nakupa posameznega izdelka odstopi, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev in nam to sporoči. Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, mora prejeto blago vrniti v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo. Po preteku tega roka pa pravica do odstopa od pogodbe preneha. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Obrazec za uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo ali  zunaj poslovnih prostorov: klikni tu za obrazec

Potrošnik mora predložiti obvestilo o odstopu na obrazcu ali z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Zgolj vračilo prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe brez posebne izjave o odstopu ne šteje za odstop niti zgolj zavrnitev sprejema blaga sama po sebi, niti samo telefonsko sporočilo.

Genlog d.o.o., nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe, vrne vsa prejeta plačila. Podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj. Potrošnik krije stroške vračila blaga.

POTEK VRAČILA

- kupljen izdelek, ki vam ne odgovarja pošljete z računom ali dokazilom o plačilu in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Genlog d.o.o., Ulica 9. septembra 45, 5290 šempeter. Stroške vračila krije potrošnik.

- izdelek je potrebno primerno embalirati in s tem z ustrezno skrbnostjo zaščititi pred poškodovanjem;

- s kupljenim izdelkom se na lastne stroške osebno oglasite na sedežu podjetja in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo ter računom ali dokazilom o plačilu;

Izdelek lahko zamenjate z drugim izdelkom, v kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (TRR nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine ne izplačujemo!

Kupec lahko vrne izdelke, ki jim je bila odprta embalaža ali odstranjen varnostni pečat, vendar odgovarja za zmanjšanje vrednosti.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri :
- nakupu blagu ali storitev, katerih cena je odvisna od nihanj na trgih, na katera podjetje nima vpliva in ki lahko nastopijo v roku odstopa od pogodbe;
- pri blagu, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam (denimo tkanine rezane po dimenzijah potrošnika);
- pri blagu, ki je hitro pokvarljivo ali mu hitro preteče rok uporabe;
- pri opravljanju storitev, če podjetje pogodbo v celoti izpolni ter se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da izgubi pravico do odstopa od pogodbe, ko jo podjetje v celoti izpolni;
- pri dobavi zapečatenih avdio- ali videoposnetkov in računalniških programov, če je potrošnik po dostavi odprl varnostni pečat (denimo digitalna navigacijska kartografina na trajnih nosilcih);
- pri dobavi zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat;
- pri dobavi blaga, ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti;